Sunday, 28 April 2013

Rinnakkaisblogin avaus

Oon jo jonkin aikaa pyöritellyt päässäni toisen, rinnakkaisen blogin kirjoittamista. Koska luulen että kaikki Life upside down, off to Australia -blogini lukijat ei oo kiinnostuneita lukemaan terveyteen, hyvinvointiin ja ravitsemukseen liittyvää asiaa, en halua täyttää joka päiväisestä elämästäni kertovaa blogia näillä tiedoilla. (Vaikka se niin hyväksi kaikille meille oliskin...)  Nyt on meille "hipeille" (kuten mieheni Riku asian ilmaisee) ja asiasta kiinnostuneille oma paikka jakaa ajatuksia, ideoita ja kokemuksia.

Liikunnanohjaajan koulutuksen saaneena tiedän jonkin verran ravitsemuksesta. Tiedän mitä on hyvä ravitsemus ja miten liikkuvan kuntoliikkujan ja urheilijan tulisi syödä ja nauttia eri ravintoaineita niin että ruokavalio olisi mahdollisimman terveellinen ja monipuolinen, aktiivista elämäntapaa tukeva.

En aio kirjoitella blogiini joka paikasta löytyvää tietoa siitä paljoko ihmisen tulisi nauttia hiilihydraatteja tai proteiineja tai monenko tunnin välein olisi syötävä pidettääkseen verensokeri tasaisena vaan olen ennemminkin kiinnostunut erilaisista ja uusista ravintoaineista ja ideoista.

Elän arkea mieheni Rikun kanssa Australiassa. Täällä hyvinvointi ja terveellisyys on suuressa muodissa ja orgaaniset kahvilat, vegaani- ja raakaruokaravintolat ovat kuuminta hottia. Oon hirveän kiinnostunut kaikesta uudesta ja haluan pitää itseni kunnossa niin sisältä kun ulkoakin, delish from inside and out.

Lähinnä kirjottelen blogia itse oppiakseni. Tämä on hyvä tapa hakea ja koota yhteen tietoa itseäni kiinnostavista asioista. Jospa musta tulisi tämän avulla vähän viisaampi näissä asioissa.

Jos teillä on aihetoivomuksia niin paljastakaa ihmeessä! Nyt on pakko mennä nukkumaan mutta ensimmäisen bloggauksen aiheen voin jo paljastaa, se on mun suosikki kookosöljy.


No comments:

Post a Comment