Tuesday, 18 June 2013

Kotimaista kesälukemista

Kesä on ehdottomasti rentoutumista ja lukemista varten. Jos aikaa kesälukemiselle olisi mutta ideat hyvistä lukemisen arvoisista kirjoista ovat vähissä, tässä pikapostaus just teille! Terveyttä ja hyvinvointia käsitteleviä kirjoja löytyy markkinoilta pilvin pimein milloin mistäkin näkökulmasta kirjoitettuna. Tässä esittelyssä mun kirjaston varauslistalla komeilleet terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät kirjat. 

Raakaruoka-aika, Herkkuja ilman hellaa:  Outi Rinne

Keittokirja raakaruokailusta kiinnostuneille. Täällä on paljon kivoja ja helppoja reseptejä niin terveellisiin jälkkäreihin kuin pääruokiinkin. Näitä ohjeita kannattaa hyödyntää ihan jokaisen. Vihreää ja terveellistä!Uusi päivä, matka kokonaisvaltaiseen muutokseen: Heidi Kuusisto

Tykkään tosi paljon tästä Kuusiston kirjasta ja sanoin jopa miehelle että tämä olis hyvä luettava myös hänelle. Kirja on selkeä ja helppolukuinen ja käsittelee erilaisia terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä asioita oikeastaan syömisen näkökulmasta. Hyvä perusteos ja sopii hyvin aloittelijalle tai esim. just sille miehelle jolle yrität perustella sitä, miksi ruokakaupassa haluat ostaa vähän kalliimpaa luomua...Marjoja ja maskaraa, kuinka hylkäsin turhat ruoka- ja kosmetiikkakemikaalit: Noora Shingler

Paljon kehuttu Marjoja ja maskaraa kirja on mulla vielä kirjaston varaushyllyllä. Haen tämän ehdottomasti juhannuksen riippumattolukemiseksi!  Oon itekkin siirtymässä pikkuhiljaa esim. luonnonkosmetiikkaan ja lhylkäämässä elämässäni jo monia vuosia pyörineitä kemikaaleja ja lisäaineita ja uskon että tämä Kemikaalicocktail -blogin kirjoittajan kirja auttaa selventämään näitä asioita. Odotan innolla tämän kirjan lukemista.


Hormonitasapaino: Kaisa Jaakkola

Tämä on kirja jota jo kaksi kaveriani ovat kehuneet erikseen kahden viikon aikana ja pitihän sekin lisätä sinne kirjaston varausistalle. Samalta kirjoittajalta löytyy myös Hormonidietti -kirja.Huom! Ainakin omassa kirjastossani nämä kirjat ovat hyvin suosittuja joten varausaika on pitkä. Suosittelenkin polkaisemaan lähimpään kirjastoon asap niin että kesälukeminen ei jää syksylle ;) Jos rahaa riittää niin samat kirjat löytyy myös kirjakaupoista. Ainakin itse harkitsen muutaman ostoa.

Onko kellään kokemusta edellämainituista kirjoista? Mitä tykkäsitte?

No comments:

Post a Comment